top of page

SKULPTURER

LØKKE - InSitu // Reventlowparken

LØKKE / InSitu

Skulpturudstilling i Reventlowparken.

Kristoffer  & Mette Glyholt.

MÆT - InSitu // Reventlowparken

MÆT / InSitu

Skulpturudstilling i Reventlowparken.
Kristoffer  & Mette Glyholt.

The Recipe // Reventlowparken

THE RECIPE

Præmieret af Guldborgsund Billedkunstråd. 

Guldborgsund Billedkunstråd har i 2014 præmieret følgende værk:

"Kristoffer & Mette Glyholts bidrag til udstillingen er et objekt, der fra lang afstand er i dyb overensstemmelse med, hvad man oplever på tæt hold: en gammeldags kødhakkemaskine. Til trods for denne 1:1 oplevelse, så er skulpturen også overraskende.

For placeringen, materialet og skalaen af denne hverdagsgenstand midt i den romantisk anlagte park, gør både genstanden og omgivelsen absurd; og samtidig med at det er unaturligt, der hvor denne overdimensionerede kødhakker ligger og er, så formår den på en og samme tid at komme den romantiske tanke lidt i møde gennem materialevalget - de rå brædder. Kristoffer & Mette Glyholts råt tilvirkede kødhakker henviser et eller andet sted også til Lolland som landbrugsland med korn og kødproduktion.

 

Guldborgsund Billedkunstråd ønsker at præmiere værket, fordi det forholder sig hele vejen rundt til stedet og skulpturudstillingens beskrevne tema."

Passage Festival // Helsingør & Helsingborg

TUMULT samtidskunst festival // Bro

TUMULT SAMTIDSKUNST FESTIVAL
Festivalen var støttet af Statens Kunstråd, arrangeret af Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner i samarbejde med Museum Lolland-Falster og Museerne Vordingborg. 

Presse:

Dagbladet Information, af Michael Jeppesen, 23. 09. 2010:

"Kristoffer & Mette Glyholt tager fat i et af de helt store emner omkring Udkantsdanmark, nemlig udviklingen. De gør det ved at genopføre en del af den bro, der førte Lolland og Falster sammen i 1867, og som først blev erstattet med den nuværende lidt bredere forbindelse i 1964. Broen er ikke nogen visuel perle, 10 meter lang og kunstlet pyntet med en masse rød- og hvidstribede afspærringspinde. Men effekten er god, man ser tilbage på 1867 og tænker, at det er uendelig lang tid siden. Man ser på den nuværende bro, der har to baner mere end den gamle, og tænker på den nye Femernbro og på den udvikling, man gerne vil vende i et område, der excellererer i nedadgående grafer, og man når ikke ind på vejen igen, før man gisper et lille "fuck". Strukturel udvikling er noget, der tager laaaaang tid."

InSitu // Reventlowparken

De syv dødssynder // Reventlowparken

Flygtighed // Reventlowparken & Liselund Slotspark

​Übergang // Marinestationen i Gedser & Nikolai Kirche i Rostock

Skildring // Vandtårnet

SKILDRING

Parafrase over et Otto Larsen maleri

Multiples // Vandtårnet

Grafuck // Los Angeles

Udstilling på Gallery Nucleus, Alhambra, Los Angeles US.

Illustration til Grafuck, Book 3, California US.

Køkkenskaberiet // Øksnehallen, KBH

Kristoffer & Mette Glyholt / Håndbygget unika.

Køkkenmøbler til børn bygget af skrot og genbrug.

Sommerudstillingen // Masnedø Fort

bottom of page